nieuws

wij verwelkomen Gitta vh. pioniersland in onze kennel  Von Giliannes 
Op 10-03-2021 hebben wij een teef aangekocht om onze kennel te versterken . 
Het is een zeer goede teef waar we nog vele jaren gaan kunnen mee werken .
Ze zal ook in de fok ingeschakeld worden. 


 

Tinne Neys heeft meegedaan aan de VVDH dagen dat door gingen in Bonheiden en speelde met haar hond Qliff Von Giliannes haar eerste wedstrijd en zij behaalde daar voor haar BOP: 88 punten
Zeer goed  gedaan doe zo verder proficiat .


Ook Ria Gilis Heeft met haar Hond Queena Von der Schiffslage deel genomen aan de wedstrijd dat door ging te Turnhout  en daar is ze geslaagd voor de BH proef  proficiat  en doe zo verder


Eugeen Von Donink heeft met zijn hond Pavoo Von Giliannes  meegedaan in Meerhout Voor IPO 1 en is voor deze proef geslaagd met de volgende punten 87-88-90 doe zo verder proficiat

Annelies Verachtert en Peper Von giliannes hebben deelgenomen aan de wedstrijd waar zij opkwam voor IPO 2 en zij behaalde de volgende punten 96-87-92 Wie had dat durven denken. Doe zo verder Proficiat .

Tiny Neys met Qliff Von Giliannes  speelde haar BH  en is  voor deze proef  geslaagd   Proficiat Doe zo verder  

Chelsey  speelde met haar hond Pixel Von Giliannes  Haar BOP Program en zij behaalde daar een uitstekend resultaat van 97 Punten  proficiat doe zo verder .

nieuws we hebben één van ons oudere honden aan een gezin meegegeven zo dat ze aan een hond kunnen wennen .En ook kunnen zij het ras beter leren kennen en zo ervaring op doen voor de volgende hond .
De hond is eerst langst de dierenarts gegaan zo dat we een gezonde hond meegeven uit onze kennel .Ze worden wel bij al hun vragen bijgestaan door Ria en ze worden ook verder geholpen .
Aan de mensen wordt gevraagd om na een tijdje hun ervaring eens op te schrijven .zodat we de reactie ook hier kunnen plaatsen . 
 

Op de wedstrijd dat door ging in Aarschot  op 20/10/2017 deed Nicole theys mee met haar hond Olexa Von Giliannes  en behaalde  ze haar IPO 1.  En ook Osckar Von Giliannes deed mee voor zijn BH en slaagde  ook voor deze proef .En ook Lenka Von Giliannes deed mee in de klas IPO3 en slaagde er in .Ook op de zelfde dag werden er nog andere wedstrijden gehouden . Federico Mercatilli heeft op het terrein in Bokrijk meegedaan en hij behaalde zijn IPO 3 .en dan hebben wij ook Eugeen Van Doninck deed mee bij de kring groep Meerhout Hij behaalde daar met Paavo Von Giliannes zijn BH .En dan kregen wij ook nog een bericht van ver weg ,uit Amerika daar heeft Alex Hubbard mee gedaan met Nero Von Giliannes en zij behaalde haar IPO 1 wij wensen aan alle geleiders een dikke proficiat  en do zo verder .
Groetjes van Gilis Ria en Jean

Hallo Ria en Jean

 Ondertussen weer even geleden.. hierbij nog een foto van ons Quira. Overal waar we ermee komen worden we aangesproken over wat voor mooie hond zij al is.
Luisteren gaat super, al gaan we binnenkort wel naar de hondenschool om haar meer te laten wennen aan andere honden.Ik wou de vader van haar onlangs nog aan iemand laten zienmaar ik vind hier niets meer van terug (Terror)?

 hier? Groetjes Sofie en Donald Hallo Ria

 Ik stuur bij deze een update over Holly. Ze is nu 7 weken bij ons maar het voelt als veel langer. Wat ons vooral opvalt is dat Holly een super sociaal hondje is. Ze heeft vanuit jullie kennel al zoveel meegekregen dat ze niks eng vind. Toen ze bij ons kwam heeft ze niet eens hoeven wennen. Hele grote honden vind ze nog wel spannend maar dat komt denk ik omdat ze nog zo klein is.
We zijn nu 4 weken geleden met de puppy cursus begonnen en ze doet het super goed. Ze leert echt heel snel en heeft een enorme focus. Er zijn ook andere groepen aan het trainen en er is veel afleiding maar ze kijkt alleen maar naar mij. Ze vind trainen ook heel erg leuk. Ze kan al heel goed zitten, af, blijf, kom voor, lopen aan de lijn zonder trekken en in de Bench gaat ze ook heel graag omdat ze dan een snoepje krijgt. Ze doet echt alles voor een snoepje
Ze kan wel heel goed  blaffen. Als ze niet kan winnen met spelen met onze andere hond Lady dan begint ze te blaffen en als ze grote honden spannend vind gaat ze ook blaffen. Maar dat wordt (hopelijk) nog wel minder
Al met al zijn we heel erg blij met haar en hebben we echt geluk gehad omdat ze zo'n ontzettend leuke hond is. vooral dat ze zo sociaal is. We hadden vorig weekend een feestje en Holly liep zo leuk tussen alle mensen te snuffelen en vond het allemaal prima als mensen haar aaiden en knuffelden. Onze andere hond Lady (een herplaatsen) had zich verstopt in de tuin omdat ze vreemde mensen heel eng vind. Hopelijk leert Lady nog wat spontaniteit van Holly wat betreft vreemde mensen.
We hebben ook wat foto's in de bijlage meegestuurd omdat ik denk dat jullie het wel leuk vinden om wat foto's van Holly te zien. Wij vinden haar echt de aller knapste hond die er is en ik hoop dat ze zo knap volwassen wordt.
Kunnen jullie wat vertellen over de ander honden van het nestje? Zijn die net zo zelfverzekerd en sociaal als Holly of hebben we enorme geluk gehad?
Groetjes,  Joost en Marize

Op zondag  10-09-2017 Heeft Annelies  Met haar Hond Pepper Von Giliannes meegedaan aan de wedstrijd dat door ging  bij kringroep Turnhout .Daar speelde ze mee voor het behalen van haar IPO 1  Bij het speuren ging alles heel goed Dan de grond oefeningen ook daar ging het goed ook bij het pakwerk was alles goed .Zo behaalden ze haar haar IPO 1 .Wie had dat gedacht van Annelies De eerste maanden ging het niet vlot ,maar je ziet dat alles kan .Proficiat Annelies van wegen de fokker Gilis

Ria   Beste, Onze herdershond Gucci (°22/11/2007) die we in februari 2009 bij jullie hebben overgenomen van Dhr. Fraiture Armand wordt al wat ouder. We hebben er een schitterende hond mee die echt geweldig is voor kinderen en bezoekers. We willen nu graag een extra jonge hond erbij nemen, we hopen zo dat ze van elkaar nog wat kunnen leren. Omdat we zo tevreden zijn van de deze hond en het advies dat we van jullie toen mochten ontvangen wensen we graag een hond uit dezelfde kennel. Liefst terug een mannetje.    Beste Ria en Jean Pierre, We willen jullie nog eens bedanken voor de vakkundige uitleg en de tijd die jullie aan ons hebben besteed bij ons eerste bezoek. Na de uitleg van Jean Pierre lijkt het ons beter een teefje te  het mogelijk een pup te reserveren van Lexy en Will to win ….. ?Of eventueel de laatst vermelde combinatie ?Hier is ze nog eens gisteren een jaar geworden en een echt luxebeestje geworden Luistert goed maar nog altijd een speelvogel Maar ja anders weten we niet dat we een hond hebben Heel tevreden had haar veel eerder willen gehad hebben begint nu ook goed te waken alleen katten dat werkt nog niet goed maar dat komt ook wel Dag Ria, vandaag heeft Ody met Veerle zijn BH proef met glans doorstaan! In kringgroep Groeningen in Waregem, onze thuisclub , met keurmeester Luc DeClercq. Mijn vrouw Veerle heeft begeleid; wegens gezondheidsproblemen aan de rug kon ik zelf niet meedoen. Goeie opbouwende commentaar ook van de keurmeester. Heel blij met het resultaat. Op naar IPO1! En vandaag een extra portie malse brokjes voor onze Ody <   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wedstrijd